Nettsider for Nordlysbyen Eiendom og Lyngen Tank

Den nye nettsiden til Nordlysbyen Eiendom

I mars og april 2024, har vi laget nye nettsider for både Nordlysbyen Eiendom og Lyngen Tank. Vi har fokusert på design, SEO, hastighet og brukervennlig grensesnitt, samtidig som begge bedrifters ønsker rundt ny nettside ble ivaretatt.

I tillegg til dette er det viktig at mobilversjonen av begge nettsidene ble mest mulig funksjonell, samtidig som designet fra webversjonen ble ivaretatt.

Begge bedrifter ønsker selvsagt å fremme sine produkter og tjenester på nett, og for å ivareta dette har vi laget en egen portal for eiendommene og lokalene til Nordlysbyen Eiendom, samt en webshop for Lyngen Tank.

Visste du at vi i FEBER både leverer komplette nettsider, men også kan bistå med tilpasninger på en allerede eksisterende nettside? Vi har for eksempel gjort endringer og tilpasninger på nettbutikken til KRY. Her optimaliserte vi design, og sørget for en enklere kjøpsopplevelse med blant annet Vipps-hurtigkasse på produktsidene.

Ønsker du mer informasjon om nettsider, tilpasninger, muligheter for nettbutikk eller å rett og slett selge mer på nett? Følg oss på Instagram og LinkedIn, eller send oss en henvendelse, så hjelper vi deg i gang.