Ny sterk kompetanse for FEBER sine kunder

Vi har gjort vår første ansettelse! For både FEBER og våre kunder sin del, er dette en fantastisk signering. Arnt Øystein Andersen kommer inn som strategisk markedsrådgiver i FEBER. Med sin bakgrunn og lange erfaring fra Origo (nå Orinor) og Innovasjon Norge, vil Arnt kunne bidra til å sikre FEBER sine kunder unik kompetanse på det strategiske plan rundt både markedsføring, merkevare og salg av sine produkter og tjenester.

Arnt har faktisk 25 års fartstid som Siviløkonom med seg i ryggsekken når han nå vil bidra med kompetanse til FEBER sine kunder. En stor del av kompetansen som Arnt bringer med seg til FEBER har han hentet fra sin fartstid i Innovasjon Norge hvor han arbeidet med utvikling av bedrifter, strategi, forretningsmodellering, vekst, og finansiering. Arnt er rett og slett en tekst-ekspert som elsker tall. Han er i tillegg en av de mest synlige sykepleierne i Alta gjennom arbeidet på Alta Legevakt. På mange måter blir det dermed FEBER hele uka for han.

Vi ser veldig frem til å ha Arnt med i teamet, og er ikke i tvil om at dette kommer til å bidra til bedre resultater for FEBER sine kunder!

Er bedriften din på jakt etter bedre strategi rundt merkevare, markedsføring eller salg? Kontakt oss – så hjelper vi deg.